↓ Doorgaan naar hoofdinhoud

Evenementenfotografie

Eén van mijn specialismen is evenementenfotografie. Tijdens uw beurs, festival of (out-door) event maak ik mooie, scherpe foto’s met mijn professionele Canon camera om de sfeer goed vast te leggen. Het laten vastleggen van uw evenement door een ervaren fotograaf voegt ook extra waarde toe voor uw bezoekers. Na afloop kunnen de bezoekers de foto’s opzoeken op Facebook, de foto’s liken en zichzelf erin taggen. Op deze manier wordt uw evenement en bedrijf beter zichtbaar onder het netwerk van de aanwezigen.

Waarom evenementenfotografie belangrijk is

Maar dat is niet het enige wat evenementenfotografie voor u kan betekenen! Tijdens het fotograferen deel ik met regelmaat flyers of visitekaartjes uit. Hierop staan de bedrijfsgegevens op en waar de bezoekers na afloop de foto’s kunnen vinden. Daarnaast is het ook mogelijk om e-mailadressen te verzamelen om uw adressenbestand op een snelle manier uit te breiden. Voor uw volgende event heeft u dan al meteen snel uw doelgroep te pakken om zo een hogere kaartverkoop of opkomst te realiseren. Bovendien kunt u aan iedereen laten zien hoe geweldig uw evenement was, ook aan degene die er niet waren. Dat willen zij de volgende keer niet missen!

Fotograaf inhuren?

Ondanks dat ik in Limburg gevestigd zit, reis ik heel Nederland door om te fotograferen op evenementen. Zelfs de grens over naar Duitsland of België is geen probleem. Hierdoor heb ik al vele mooie en toonaangevende evenementen mogen fotograferen, zoals TenTival, Castle of Love, Essential Festival, A State of Trance en nog veel meer. Kijk voor meer events en foto’s in mijn portfolio.

Tegen een gunstig tarief fotografeer ik ook uw event! Evenementenfotografie is dus ook op uw evenement mogelijk. De foto’s worden achteraf voorzien van mijn logo, waarna u ze naar hartenlust mag plaatsen op uw website en social media. Wilt u dus ook graag de bezoekers van uw festival, beurs of ander evenement vast leggen? Of misschien een “kijkje achter de schermen” laten vastleggen door een professionele fotograaf? Neem vandaag dan nog contact

contact
op met mij.

 

Partyfotografie

Evenementenfotografie